BEMUTATKOZÁS

Számviteli (könyvelési), adóügyekkel és ügyvitelszervezéssel kapcsolatos szakértőink

Devecserné Besenyei Margit
oklveveles közgazdász,
bejegyzett könyvvizsgáló (MKVK 005341), IFRS minősítés bejegyzése folyamatban,
IFRS (nemzetközi) minősítésű mérlegképes könyvelő (MK 196315),
adószakértő (ASZ 3121432).

Devecser Károly
ügyvezető
gazdasági mérnök,
ügyvitelszervező,
adószakértő (ASZ 3118226).

ALAPÉRTÉKEINK

Társaságunk megalapítása óta tudatosan figyelünk arra, hogy tevékenységünk, szolgáltatásunk végzése tükrözze azokat az alapértékeket, amelyek számunkra fontosak.

Elsődleges a lelkiismeretesség, valamint ennek következményeként a megbízhatóság és pontosság. Megbízhatóság és pontosság a magas szintű szakmai ismeret fenntartásában, a határidők betartásában, diszkréciónkban, valamint a Megbízóinkkal való együttműködés során.

Fontos továbbá számunkra a rugalmasság, ami egyrészt a folyamatosan bekövetkező változásokhoz való gyors alkalmazkodást, másrészt a Megbízói igények gyors kiszolgálását, továbbá az állandó fejlődésünket segíti.

Pozitív hozzáállásunk garancia egyben az Ügyfeleinkkel való hatékony együttműködés megalapozta célirányos problémamegoldásra.

Az eltelt több mint két évtizedes könyvelési, adótanácsadói és vállalkozói tapasztalatunkat Megbízóink szolgálatában igyekszünk folyamatosan hasznosítani.

TERVEINK

Az eltelt 26 év tapasztalatát felhasználva,tudatosan igyekszünk könyvelési és adótanácsadói szolgáltatásunkat még jobban bővíteni, minőségét emelni.

Maximálisan és előre tekintve törekszünk arra, hogy Megbízóink megbízható, pontos, de ugyanakkor – az Ő igényeikhez – rugalmasan alkalmazkodó hátteret érezhessenek maguk mögött.

Kedvező áron kívánunk még több elégedett ügyfél könyvelési, adótanácsadói, teljes körű ügyviteli szolgáltatójává válni.

Célunk továbbá a pénzügyi kultúra javításában való szerepvállalás.

Hazánkban a pénzügyi kultúra alacsony szinvonala – mind a magánszemélyek, mind a vállalkozók körében – egyfajta sajnálatos kiszolgáltatottságot eredményez. Mindenképpen szükséges lenne, hogy ez a helyzet megváltozzon. Könyvelés és bérszámfejtés árajánlat kérés és kapcsolat Budapest 10., 14., 16., 17., 18. és 19. kerületeiben.

A TÁRSASÁG BEMUTATÁSA

A Mikroflex Könyvelő és Adótanácsadó Kft 1990. áprilisban alakult.

1993-tól kizárólag könyvelési, számviteli szolgáltatási és adótanácsadási tevékenységet folytatunk.

Az elmúlt 26 év során társas vállalkozások kettős könyvvezetésére szakosodtunk, úgy érezzük, hogy ezen a területen jelentős tapasztalatokat szereztünk.

Cégünk maximálisan és tudatosan törekszik arra, hogy Megbízóink megbízható, pontos, de ugyanakkor az Ő igényeikhez – rugalmasan alkalmazkodó hátteret érezhessenek maguk mögött. Ezt referenciáink is igazolják.

Jelenleg közel 85 mikro- és kisvállalkozás könyvelését és bérszámfejtését végezzük. Könyvelés és bérszámfejtés árajánlat kérés és kapcsolat Budapest 10., 14., 16., 17., 18. és 19. kerületeiben.